Vi är One

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva på bloggen, hur mina böcker ska kunna fortskrida, hur min framtid ska te sig och jag bryr mig inte ett dugg. Det är sinnets gamla lagringar som ger sig påminda med dessa tankar om framtid och tillstånd men sanningen är att jag upplever något mycket större och saligare just nu.

Jag är, jag njuter och jag upplever allt.

Jag kan inte förklara det bättre, det är så få ord i den meningen jag nyss skrev men det är sant, det är det jag känner hela tiden oavsett om jag som nu känner mina fingrar mot tangentbordet, kramar mina barn, gör Yoga eller talar med min man. Diskar, är på toa, läser, vilar, leker… allt är med en meditativ närvaro som jag annars bara upplevt korta stunder efter ett träningspass, utfläkt på en sandstrand eller kanske under delar av ett yogapass, det upplever jag hela tiden nu. Varje minut.

Allt är nytt och allt känns så hemvant. Det är det här som är jag (förstår jag nu), jag har under min vistelse I Indien lärt mig och verkligen insett vem jag är egentligen. Jag vet vem jag är och jag förstår vem du är. Jag ser dig. Du är samma som mig. Vi är ett. Vi är Gud. Det gudomliga är energin som pulserar genom oss alla. Oneness. Och nu när jag öppnat mig för det flödet och den närvaron så läker kroppen, den känns helt befriad, lätt och lycklig. Mitt sinne tjattar på om än mer utmattad dag för dag, jag ser det, jag hör det men jag vet att det inte är jag.

Namaste

 

4 kommentarer till “Vi är One

  1. Jennifer

    Det låter verkligen fantastiskt Fia, tack för att du delar med dig av dina upplevelser, så härligt att läsa och inspireras av! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *