Villighet

Villigheten att ta emot livet börjar med att du erkänner livet.

Erkänner att det faktiskt finns ett liv att leva. Ett annat liv än det liv du är van vid. Ett annat liv än det du är uppfostrad till. Ett annat liv än du föreställt dig. En annan jord än du sett. Ett annat paradis än du drömt om. En annan människa än du lärt känna. En annan trygghet än den du är van vid. En annan tanke än den du brukar tänka. Ett annat ord än det du använder. Ett annat synsätt än du är van att se. En omställning som helt vänder på allt du tidigare trott.

Det är att med villighet bejaka och ta emot livet!

Vänd på allt du tidigare trott. Om allt varit svart. Se det i vitt. Alla rädslor vänd dom till glädje och tacksamhet. Allt du gjort, sluta göra det eller gör något helt annat. Allt du trott, ifrågasätt det. Är det sant? Hur kan jag veta det? Vem säger det? Sant för vem? Sant för mig, eller sant för någon annan?

Hur kan jag veta att helvete är i jordens inre och är mörkt och farligt? Vem säger att paradiset finns i himlen och är bra?

Livet pågår för fullt och ingen är vi som tar del av det. Du kan börja idag genom att göra annorlunda än igår och känna livet börjar pulsera inom dig. Du kan börja idag och gå till spegeln och se allt det vackra gud har skapat. Vem är du att se ner på guds skapelse? Älskar du gud med hela ditt hjärta så älskar du även dig själv till fullo. Hur kan du göra annat? Vem är du att bedöma och kritisera guds skapelse?

Var villig idag att ta del av livet till fullo. Se dig i spegeln som en mor ser på sitt nyfödda barn, se allt det vackra gud skapat och inse att du är en ängel som vandrar här på jorden. En ängel av kött och blod som pulserar av liv. Du vandrar på liv, en livfull energifylld planet.

Var villig idag att se Livet för vad det är!

 

2 kommentarer till “Villighet

  1. Christina Johanssson

    Du är ju makalös i dina texter – det märks direkt i språket var det är som är syftet, Jag blir andlös och hänförd, önskar att fler kunde ta del av allt som kommer till dig! Kram på dig idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *