Vishetens Gudinna

Vilsamt skall tiden släppa sitt tag om det gamla, ni kommer att andas frid i den stund ni förstår att livet blott varit och är en saga, att ledas och andas in upplevelser till förkovran i era inre riken.

Medvetandet skall höja och det strömmar till er nygamla kunskaper när dörrarna i ert inre står på glänt. Nu är nya tider att vänta, vari ert hjärta och jubla, därifrån kommer den sanna glädjen att visa sig.

Nu är tiden inne, för att ni i gemenskap skall leda er själva och varandra att ihågkomma och tillsammans skapa det nya av kärlek och glädje som stötestenar till det nya.

Var i nuet och se ljuset som sprider sig allt snabbare inom er och utåt åt alla riktningar. Vishetens Gudinna skall vakna till liv inom er, när ni vågar lyssna till tomheten och tystheten inom er.

Segrare är ni i denna tid, så mycket som här skall komma ur detta. Var i era hjärtan dagligen en stund och allt skall flyta på så mycket lättare. Ni har alltid ert hjärta att återvända till. Tystnaden och värmen som en varm famn som omsluter dig i en tid som denna. Var i din varmaste glädje till allt vad skapat är.

Budskap gnm Ingrid Ahlinder
Golden Pen

 

Kommentarer till “Vishetens Gudinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *