Yogalärarutbildning

Landar mjukt och stilla på yogamattan. Närvaron är total i goda vänners lag, min kropp släpper all spänning och sinnet tystnar. Det är helt ljuvligt att vara tillbaka på Mangalam och vetskapen att detta är sista gången (av tre) som vi träffas under den här utbildningen gör att jag verkligen tar in allt. Jag tar in så mycket jag förmår.

Samtidigt är min kropp är trött, nu har det gått ett dygn sedan jag kom hit och jag somnar lätt och gärna. Tex mitt i yogaklassen eller på lektionen. Huvudet dunkar febrilt av kaffesug, jag tog faktiskt en liten slurk idag för att stilla det värsta. Annars tar jag det med ro, vilar, sover, dricker mycket vatten och är ute i friska luften.

Morgondagen är min och Åsas, vi skall leda Gaayatrimantrat, Pujaceremonin och morgonens Yogaklass, det skall bli roligt och givande. Imorgonkväll (tisdag) går vi även in i tystnad och vi skall även tillbringa natten själva i skogen. Med enmanstält, liggunderlag och sovsäck traskar vi ut i skymningen och kommer tillbaka morgonen därpå. Det blir min första natt någonsin ensam i ett tält.

 

 

2 kommentarer till “Yogalärarutbildning

  1. Maria

    En kram bara, inget annat från ”den här sidan”… Njut av att vara i din värld, njut av Yoga och möten./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *