Yogaretreat för nybörjare

Från min logg i Facebook:

Jag har förstått att några tror att de behöver förkunskaper innan de kan delta på min yogaretreat, att de bara behöver träna lite till innan (en termin eller så)… och det känns så sorgligt eftersom är det något jag önskar förmedla så är det kärleken till den egna kroppen, det kravlösa, det sköna, det behagliga. Att yoga är kärlek till sig själv helt utan jämförelse eller prestation. Att vi är bra som vi är just nu, allt är bra. Kärlek till kroppen är att tillåta den vara som den är just nu, med värk, övervikt, stelhet – what ever! 

Stanna upp och ge kroppen snälla fina tankar och sköna rörelser.Kanske någon av er som deltog på förra retreaten vill dela (eller inte, det är också helt okey) någon upplevelse från den förra retreaten – namaste ♥
 • Åhhh vad jag gillar mig ♥ Om ingen vill dela fr Yogaretreaten, så kanske de kan ta del av Deltagarnas upplevelser fr din hemsida. Lena L
 • Yogan får mig att bli starkare, mjukare, rörligare och vaggar min stelhet i stor kärlek tills den är borta ♥. Den öppnar många inre dörrar och den får mig rörd av kärlek till mig själv. Den får mig att öppna upp, den för mig att gråta av kärlek till Allt och mer behövs inte sägas ♥ Kan lova att det har med läraren att göra också ♥ Lena L
 • Jag kan bara hålla med! Och det bästa är att man inte behöver känna att man måste kunna en massa innan utan man bara slukas med och det gör så gott för både kropp och själ 🙂 Jag är så otroligt glad att jag hittade din yoga och framförallt att jag åkte med på din retreat i våras, den helgen gjorde att jag orkade allt jobb jag hade i sommar 🙂 kram Helena M
 • Ett yogapass hos dig känns som den gamla 70-talsparollen som håller än: Kom som du är ;-)…dvs tillåtande. Lena L
 • Enkelt, lättsamt, genomtänkt, djupgående, lugnande, utrensande, upplyftande, energipåfyllande, egoboostande, skrattframkallande i en underbar miljö med en alldeles fantastisk Sofia Savita Norgren som såg, bekräftade och coachade alla i gruppen. God och nyttig mat (inklusive maskrosor hi hi..) tillsammans underbara likasinnade människor, en hel helg! Ett långt möte med mig själv (som vi alla behöver!) Mums för själen och kroppen!! Fick med mig sååå många verktyg till min vardag! Kan inte bli mycket bättre än så – jag lever på den retreaten än och kommer självklart att delta igen när det passar. ♥ ♥ ♥ Kärlek!! Ulrika
 • Din yoga är för ALLA inga förkunskaper behövs, ett pass med dig är en underbar upplevelse för både kropp & själ , du vet vad vi behöver varje gång, magiskt 🙂 Yogareretreaten var ljuvlig , ett givande & tagande mellan oss deltagare & dig Sofia . Om jag måste beskriva den med ett ord blir det KÄRLEK,. Träffade så många fina människor & hade så många fina stunder, lärde mig så mycket det är därför jag återkommer igen ♥ Lena A
 • Yogaretreaten i våras var helt fantastiskt bra:) Något som alla borde få uppleva!! Kram Maggan
 • Sofia, dina yogaretreat och yogapass är något utöver det vanliga.. Du är lugn och känner verkligen av vad gruppen behöver. Det som vi var på i maj var riktigt riktigt bra. Det behövs fler som du.. Kram Sofie
 • Så vackert du beskriver yogan Fia! Och vilka vackra ord om dig och ditt sätt att förmedla och vara yoga! Och jag kan bara instämma, även om jag inte var med på retreaten. Du är en fantastisk inspirationskälla! ♥ Tänker på flera saker i mitt liv som jag lärt mig se, känna och upptäcka tack vare dej! Varm kram ♥ Maria
 • Tackar dig för du har visat mig in yogans underbara värld! Malin
 • Det är det som är så underbart med dig Sofia att du förmedlar just detta. Helena L
 

2 kommentarer till “Yogaretreat för nybörjare

 1. Jenny Landby

  Jag upptäckte din yoga som inte varit som ”de andra”. Yoga är för alla, bara man hittar sin grej 🙂 det gjorde jag hos dig. Just därför har jag gått vidare och vill förmedla det som är Samayoggan – kärlek till dig själv, du är tillräcklig precis som du är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *