Yogatema

För två veckor sedan flyttade Izabelle in hos oss och då föll det sig säkert helt naturligt att hjärnan kopplade ur och dagarna försvann och så även mina tankar på att göra veckans teman till yogaklasserna. Men förra veckan hade jag det i alla fall i tanken, men jag fick ingen känsla och inspiration… jo förresten, det fick jag visst, jag fick intuitivt till mig vad för tema jag skulle ha till varje klass alldeles innan yogaklassen började. När jag kommer till yogasalen eller när ni som deltar anländer, då känner jag in vad passet skall djupdyka i. Antigen via önskemål från er eller också bara från min egen känsla.

Och jag tror kära yogavänner att det är så det skall vara. Eftersom jag vill ge er den bästa klassen ut efter era behov för stunden så har jag svårare att planera dessa i förväg… om det nu inte är så att just DU som deltar säger till mig vad du önskar nästa gång. Lita till din känsla och vad du får till dig och jag skall göra mitt bästa för att forma det passet åt oss. Antigen fångar jag upp ditt önskemål direkt och vi har det temat samma kväll, annars så lovar jag att jag håller det gången där på. Och är det något jag inte känner till eller kan, så lovar jag att läsa på och lära mig det.

Yogaresan är vår och vi formar den tillsammans.

Namaste

 

 

 

 

2 kommentarer till “Yogatema

  1. Lena Landby

    Så vill jag gärna ha det också, du känner in vad gruppen behöver och det går ju inte att göra en veckan innan, då alla nu pågår NU…

    All kärlek till dig och din enorma gåva att leda oss i yoga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *