Yogautbildning på Bali

När jag åkte mot Bali var jag beredd på att ta avsked från min man och våra underbara barn, det hade jag mentalt förberett mig på. Men jag var inte beredd på det abrupta avskedet från bloggen.

Den dog ett par dagar, men efter otaliga återupplivningsförsök valde den att återvända till livet igen.

Jag försöker komma på vad det betyder. Ett avslut och ett kärt återseende. Det är kanske så livet ständigt är, ett slut och en början på något nytt. Ett avsked för att man skall känna vad som verkligen är viktigt i livet. En tystnad för att man skall uppskatta ljuden omkring. En tystnad som hjälper en att höra rösten inom.

Även om nu bloggen är tillbaka så kommer jag att välja tystnaden. Jag går in i den för några veckor. Jag kommer vara i paradiset och yoga, meditera och ta hand om mig själv och såsmåning om även min familj.

Jag kikar ut ur min puppa emellanåt och lägger ut lite go´bitar – vi ses snart igen.

Kärlek & Solsken

Sofia

 

4 kommentarer till “Yogautbildning på Bali

  1. Jennifer

    Låter härligt Sofia! Saknade din blogg när den var ”borta”, även om det inte är nya inlägg så finns det alltid något tänkvärt att läsa när man behöver det :). Ha det nu riktigt skönt och njut! Kram

  2. Gunilla Persson

    Gulliga du!
    Glad att bloggen fungerar igen och att vi alla får följa dig på din resa!
    Varm Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *