1:a advent

Sitter med en kopp silverthé och lyssnar till brasan som sprakar. Fåglarna utanför fönstret är utfodrade och äter glatt. Vackra små snöflingor silar ner. Första ljuset är tänt. Jag älskar 1:a advent!

Det är den bästa tiden nu tycker jag, tiden inför jul. Jag njuter av att allt är kvar. Allt är på ingång och stämningen byggs upp allt mer ju närmare den 24:e vi kommer.

Ända känns det som att julen börjar redan nu för mig. Jag andas och påminner mig själv varje dag om att stanna upp och njuta. Jag känner tacksamhet för att jag har ett underbart hem att fira julen i. Jag känner tacksamhet att vi är friska i min familj och kan njuta julen. Jag känner oerhörd tacksamhet att jag har en familj att fira julen tillsammans med. Jag känner tacksamhet att jag har insikten att vara tacksam.

 

Kommentarer till “1:a advent

  1. Christina

    Ja visst är det underbart, jag pausar i nuet lite varstans och njuter av allt jag har – familj, hälsa och goda inspirerande vänner – vad mer kan man önska? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *