Andekontakt

Hade medialsittning på jobbet igår. Alltid lika spännande även för mig. Vem skall komma? Kan vi kommunicera? Kan jag tolka dess budskap?

Började som alltid med att fråga om det är någon speciell hon vill träffa. Jag vill träffa en, och om det finns möjlighet två. Hon säger inget mer, jag vill inget veta. Bara viktigt för mig att förstå vad som förväntas av mig och att jag fokuserar på rätt ”person”.

Vill för min klients skull inte återberätta om kontakten. Men det gick bra. Jag fick kontakt med båda personerna. Dom kommunicerade tydligt till mig och jag kunde återge dess personligheter, och andra bekräftelser på vem det är som tog kontakt. Det kan röra sig om namn, sjukdomar, orsak till död, arbeten, boende, förhållande till klienten, ålder osv.

Jag är väldigt fysisk i min medialitet och för mig innebär det att dom ofta använder min kropp så att jag kan känna känslor, sjukdomstillstånd, dofter, osv. Men jag ser också bilder och ibland får jag även namn till mig.

Att vara medial är inget unikt – det är vi alla i större eller mindre utsträckning tror jag. Men ju mer vi övar på vår medialitet och intuition ju mer stärks den och utvecklas den. Som med all annan träning – övning ger färdighet.

Det svåraste för mig har varit att ha tillit och våga släppa taget och kontrollen. Koppla ur ”egot”, för det hör inte hemma alls i detta. Andlighet är mycket mycket större än mitt lilla medvetna jag.

 

3 kommentarer till “Andekontakt

  1. lena Albinsson

    Har varit på väg flera gånger & ringa dig om en tid men har kommit saker emellan. Har en del saker jag behöver få svar på om det går eller kanske inte svar mer bekräftelse kanske. Hör av mig framöver när tiden finns.. : )

  2. Åsa Landpers

    Fia, detta låter så spännande! Helt otroligt, faktiskt! Kanske ska jag våga på att prova någon gång… Ha en bra dag! kram! / Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *