Ängel i familjen

En liten ängel har flyttat in till vår familj, vi har idag blivit familjehem åt Izabelle 10 månader gammal.

Vi har varit i kontakt med kommunen under ca 2 1/2 år och väntat på matchning och nu hörde de av sig för några veckor sedan och önskade utreda oss vidare och i onsdags blev det klart att Izabelle skulle få flytta hem till oss. Och idag var den stora dagen…

Jag har såklart inte ord att beskriva vad jag känner, jag bara visste när jag såg henne för första gången att det var ’mitt’ barn. Jag vet att det inte är mitt barn, hon har en fin biologisk mamma, men i mötet med henne kände jag så mycket kärlek i hjärtat, samma kärlek som jag känner till Oscar och Maya, biologisk eller inte, känslan är densamma och jag är så så lycklig.

Lycklig och tacksam, det är en gåva som har skänkts till oss för en tid. Som min mamma säger, alla barn är till låns, till låns från Gud. Och jag är så tacksam att att få vara en del i den här flickans liv, att just vi är de lyckliga som får äran att följa henne längs livsvägen.

Mirakel, Skulpturparken Ängelsberg

 

7 kommentarer till “Ängel i familjen

 1. Carina Nylin

  Glädjetårar!! Vad härligt att ni har funnit varandra! Tänk vad mycket kärlek ni kommer ge varandra! Kramar!

 2. Fia

  Tänk att det är så många som har sagt så till mig, så som ni Marianne och Lena, att de har haft samma tankar, tankar om att öppna upp sina hem och hjärtan för ett barn. Det gör mig så glad, att ni tänker så och att ni vågar uttrycka det – tänk, det kanske ger inspiration till andra 🙂

  Hjälp behövs på så många ställen (tänker på insamlingen till Indien tex) och vi kan alla ge om vi vill, vi kan ge av vår tid, vi kan ge av vårt engagemang och vi kan ge pengar eller närvaro. Vi kan ge i stort och smått. Jag tänker på något som kan tyckas smått, tex att ge ett lyssnande öra till en vän som behöver tala. Det kanske är just i det lilla vi ger den stora gåvan.

  Kärlek till er alla <3

 3. Marianne

  En önskan jag har haft länge men väntat på att min familj skall bli en ”hel” familj igen med två vuxna som ska finnas till för varandra och barnen. Det värmer hela mig att ni har hjärtan fyllda av kärlek till ännu ett barn, som behöver er så väl.
  All fortsatt lycka till er. Kram

 4. Christina J

  Oh jag ryser och ögonen tåras som vanligt – väntar på att få träffa underverket…det lilla änglabarnet! KRAM

 5. Maria

  Men det är ju helt fantastiskt! Tänk att ni hittade vägen till varandra! Jag blir varm i hela mig. Stor kram.

 6. lena

  Tänk att det har vi pratat om länge att få hjälpa och ge trygghet till ett barn som behöver det….hon kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe underbart fina du…..( kommer på yogan imorgon ÄNTLIGEN…har med mig en som vill prova på om det är ok) kram…

 7. Katarina

  Ni har funnit i tanken hela dagen!
  Nu väntar vi på att ängeln får landa ordentligt så vi får komma och träffa henne.
  KRAMAR till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *