Angel Starcode

Jag vill marknadsföra en kurs som kommer att hållas i Borlänge i min yogastudio, som jag själv tänker delta på. Om du önskar veta mer eller anmälda dig så finner du kontaktuppgifter längre ner.

Nu kommer Ayla Maria till Borlänge för att ha kurs den 19-20 maj

AngelStarCode Healing system

Detta är ett hett nytt system som kommer ge de andra ett ännu högre syfte. Detta blir en uppföljning av de sammanhängande helheter som redan finns för att fullfölja det arbete som är påbörjat, vilket ger alla andra system det högsta bästa syfte för att samarbeta i högre energier i samklang till alltet!

Starcode system är ett unikt system som ger dig som healare det allra senaste av det sena, det mest balanserande som finns just nu. Allt handlar om att heala andra och vår moder jord. För balansen ska återställas, för att balansen ska uppnås och för att balansen ska vara i harmoni. Genom denna starcode healing kommer du som elev kunna öppna upp ännu fler dörrar för andra och för dig själv.  Vi sammanför detta system med andra och finner kopplingen till vilken healing du än jobbar med innan. Att få balans är det vi alla eftersträvar.

Starcode healing kommer till dig via dina chakrakanaler och den kommer att balansera upp dig själv. Den kommer uppifrån och går sedan hela vägen ner genom dina chakra och förankrar sig med moder jord.

Vad är din kod?
Hur hittar jag då koden till mitt liv?
Hur vet jag att den är rätt? Jo,  genom känslan i din kropp. När den känns kärleksfull och uppfylld då har du den rätta tonen och därmed den rätta koden i ditt liv.
Meditationer
Healing
Distans healing
Detta är något av vad du kommer att jobba med under denna helg.
Genom att kanalisera din ton kommer du närmare din livskod. Din Stjärnkod!

Välkommen till en utvecklande kurs!

Pris 2600 kr
Anmälningsavgift 1000 kr betalas så snart du bestämt dig och hela kursavgiften ska vara inbetald senast en månad före kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas EJ.

Betalningen sker till mitt bankgiro 764-9338 Maria Ottosson (Ayla är mitt andliga namn)

För info och anmälan maila Ayla Maria på info@aylamaria.se  www.aylamaria.se

Plats Inspire, Sveagatan 20 Borlänge och tiden är 10-16 båda dagarna

Varmt välkommen
Ayla ”Maria”

 

 

Kommentarer till “Angel Starcode

  1. Lena Landby

    Denna kurs anmäler jag mig direkt till då jag upplevt ”toner/musik” i mitt huvud ett tag. Har talat med Ayla och i denna kurs finns svaren på det och mer därtill och jag känner att kursen ropar mitt namn <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *