Änglar i din närhet

 

Vilka änglar finns din närhet? Jag är alldeles säker på att du har änglar i din närhet. Jag har massor av änglar runt omkring mig, andliga änglar som jag emellanåt kan förnimma och livs levande änglar som jag möter varje dag. Små änglar som tassar över till vår säng om natten. En lite större ängel som pussar mig var morgon innan han åker till sitt arbete. En annan ängel som ringer för att höra hur jag har det. Någon obekant ängel som ger mig ett leende på stan. Listan kan göras lång….

Vilka änglar finns i din närhet?

Vill du köpa dig en vacker glasängel av Elin så kan du maila: elin@easysoft.se

 

2 kommentarer till “Änglar i din närhet

 1. Elin

  Jag vet i alla fall en, -och det är du, Sofia! 😉

  Det är ju häller inte så svårt att se ängelen i sitt barn, nära vänner och i vissa underbara & plötsliga möten med ”nya” människor.
  Det är ju som du skriver så många, många rundt oss hela tiden! 🙂
  Det kan bara vara lite svårt att se ängelen i de människor som späglar våra begränsningar och obearbetade sidor 🙁
  Men vem vet, -kanske är de ”änglorna” av de som älskar oss som mäst…. -de späglar det ”gamla” vi behöver släppa taget om så att vi kan leva mera och mera utifrån vårat Sanna Jag…..
  …-eller är det som så att vi växer som bäst & mäst vid att omgås med människor som ser igenom våra ”skal” och ser vårat ”Bästa Jag”?
  Hm…. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *