Änglavänner

Jag vet inte hur många änglar ni är här runt omkring mig, en hel det verkar det som. Jag ser bara fler och fler. Det är en gåva, jag vet det och jag tar emot dessa änglar med största ödmjukhet och tacksamhet, ni förgyller alla mitt liv.

Många av er vet att jag ser er som änglar. Andra änglar rör sig mer i bakgrunden, och ni är viktiga för mig ni med, fast ni kanske inte vet om det själva.

Undrar just om änglar har vetskap om sitt eget ljus. Kanske inte. Kanske är det just det som gör en ängel så vacker. Att hon/han inte själv ser sin skönhet och därför sprider sitt ljus fritt utan rädsla.

Henne blev jag kär i igår på Julmarknaden och hon fick flytta med hem direkt. Hon skall påminna mig och den jag vill vara och det liv jag vill leva. Hon skall ömt visa mig vägen när jag råkat sladda ner i diket och hon skall få skjutsa mig framåt när jag själv inte vågar ta nästa steg.

En annan ängel har lånat mig en nyckel till en (skrivar)stuga på Sunnnanö utanför Borlänge. Jag är i chock ännu. Det är mer än jag vågat önska. Jag har så svårt att förstå att det är sant. Att hon erbjuder mig att åka hit när helst det passar och tända brasan, se ut över sjön och fånga orden till mina böcker. Det är overkligt.

Det känns redan som brasan brinner, så varmt är mitt hjärta av hennes givmildhet. Tack C!

 

5 kommentarer till “Änglavänner

  1. Gunilla

    Fina Christina! Vilken härlig gåva till Sofia nu när hon ska skriva sin första bok! Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *