Återblick i New York

You get in life what you have the courage to ask for.

Oprah

New York Believe

Room with a view New York

Mina dagar i New York bjöd på mycket. Jag bodde i China Town, bara 10 minuters promenad ifrån Yogastudion på Soho. Jag kunde inte se mig mätt på utsikten från hotellrummet, såg Empire State Building och HM-skylten vid Time Square – så himla coolt!

Fick nypa mig i armen många gånger, kunde knappt ta in att jag var tillbaka i New York bara 6 veckor sedan sist, samtidigt som jag gjorde mitt bästa att ta in allt, så infann sig en känsla under helgen av att vara klar med NYC för ett tag.

Jag fick möta mycket under dessa dagar. Mycket rädslor och kraftlöshet. Jag blev nämligen sjuk och under lördagen låg jag som en våt fläck i yogastudion medans de andra hade både teori, yoga och lunch … själv fick jag knappt huvudet från mattan. Jag var så slut och sjuk, så den dagen kändes som en evighet och hemlängtan var enorm. Det enda jag kunde göra var att be och stanna i min maktlöshet.

Efteråt förstod jag att det var kapitulation jag genomgick – snacka om surrender. Och med tanke på min intention med kursen och kursens innehåll så var det väl precis det jag skulle genomgå. Det blir alltid som det ska, även om det inte alltid känns bra.

Innan den fysiska krashen på yogamattan så promenerade jag runt. Besökte Ground Zero, vilken otroligt vacker och berör-ande minnesplats. Vördnad, heder, smärta och kärlek… det var starkt.

Ground Zero

Ground Zero

Ground Zero moment  NYC

Och Brooklyn Bridge, vilket konstverk!

Brooklyn Bridge NY

Brooklyn Bridge NY Brooklyn Bridge NY

Broadway Bond Street Christmas in New York

Nu är jag iallafall hemma igen och det känns otroligt bra. Jag lägger ambitioner och prestationer i förrådet ett tag och ägnar mig åt att uppleva julen och jullovet genom mina barns perspektiv. Det bästa vi kan ge en annan människa är vår fulla uppmärksamhet, ska någon vis ha sagt. Och jag tänker göra mitt bästa för att ge människorna runt omkring mig just det – min fulla uppmärksamhet.

Ps Jag återkommer givetvis och berättar mer om 12-step Recovery Yoga och hur jag kommer att jobba med det. Det känns väldigt spännande och intressant att jag är den första i Sverige som nu erbjuder Y12SR och Trauma Yoga. Ser verkligen framemot 2016 och dess energi. Men nu först … julledighet. 

 

Kommentarer till “Återblick i New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *