Balilivet

…. känns toppen just nu!

Jag har tillbaka energin och glädjen i kroppen och håller mig med lätthet vaken på vedantaklasserna. Jag ser framemot när barnen kommer till helgen och vi får träffas på söndag. Jag ser med glädje på det samtidigt som jag njuter av det som ges till mig här och nu.

Pratade med barnen i telefon nyss. Det är sju timmars tidsskillnad, så det var morgon hemma. Upptäcker än mer hur vackra deras röster är och småler åt deras härliga uttryck. Oscar hade köpt sig två linnen och Maya har packat nästan en hel väska själv. Hon plockar fram mer och mer kläder säger Nogge. Och han är den bäst pappan som låter henne var fri i sitt packande. Hon lägger fram kläderna exakt så som jag la fram mina kläder innan jag åkte. Tänk vad dom noterar dom små.

Schemat är är fullspäckat med yogaklasser, talks, lektioner och chanting. Ju mer jag lär mig ju mer ödmjuk blir jag inför hur lite jag vet. Livet är ett härligt långt lärande.

Namaste

 

4 kommentarer till “Balilivet

 1. Kia

  Så vacker du är älskade Faster!
  Hoppas ni får en fantastisk semester tillsammans så hoppas jag att vi ses på en liten födelsedagsfika när du kommer hem, tro inte att du slipper undan oss för att du flyr landet.. 😉

 2. Birgitta Backström

  Hej Sofia!
  Förstår att du har det bra. Fortsätt med det. Och ännu bättre blir det ju när övriga familjen kommer. Stor kram. Birgitta

 3. Christina

  Oh vad härligt – hoppas resan blir ok för pappan och barnen och att du kan njuta av dina dagar fram tills de kommer – många kramar från ett soligt, kallt och vackert Falun! och MIG såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *