Befria din själ

Att återuppta själen är hårt arbete. Att bara anmäla sig till en workshop eller att följa en guru eller köpa en kristall räcker inte. Det spelar ingen roll hur många Buddhastatyer du har i din lägenhet om du inte kan finna det som finns inom dig. Att söka sin själ i någon annans kropp, teori eller berömmelse är ett lättjefullt sätt att söka upplysning. Att bli en fri ande kräver disciplin.

Gabrielle Roth

Det är nog den jag förvillat den sista tiden, min själ. Jag kommer på vissa delar som jag försummat eller snarare som inte fått lika mycket utrymme tex promenaderna, yogan och mediation.

Nu tar jag greppet igen, disciplinerar mig. Jag välkomnar yogan som börjar den här veckan och lovar mig själv att återuppta promenaderna och att meditera regelbundet. Givetvis skall min själ befrias och sjunga 2012, vad annars!

 

Kommentarer till “Befria din själ

  1. Jenny

    I den bästa av världar… hur är det då? Vad kan du göra för att uppnå detta tillstånd? Detta behöver fler fundera på… vad säger <3 hjärtat? Vad/vem lyssnar vi till? Hur tolkar vi detta? Att släppa taget och lita på att det bästa kommer till oss, TACK för påminnelsen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *