Bil till Siljan

Ni som känner mig vet att jag älskar att åka bil. Det är sån frihetskänsla och jag njuter av bilkörningen. Idag ville barnen följa med Nogge på träning och jag kände mig starkt manad att åka till Rättvik! Kan få sånt konstigt sug ibland, att jag måste ut och åka. Se saker. Upptäcka saker. Frihet igen.

Lyckostund

Här njuter jag av vägen , en kopp kaffe. Dubbelnougaten är redan i magen.

Vackert vid Siljan

Snöklädd Siljan

Snön ligger tung

Vass i snön

Hur som. Åkturen var meditativ och jag landade skönt i mig själv. Gav space inombords. Skönt!

 

Kommentarer till “Bil till Siljan

  1. Elin J.

    Såååå fina kort, Sofia!
    Det är så extra vackert utomhus med strålande sol & allt ljus!
    ….Och för att inte glömma de magiska solnedgångarna!
    Kram… Elin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *