Blåkulla

För snart 3 år sedan packade jag och 4 vänner från Ludvika in oss i en bil och åkte ner till Malmö för att gå steg ett i vår Trancemedium utbildning, det var en väldigt stor och kraftfull händelse för mig. Det var bland annat där jag fick mitt namn Sol (Savita betyder The Sun) och vi såg barnet som skulle komma till mig – Izabelle.

Några veckor senare åkte vi till Karlstad för att gå steg två i utbildningen, inte långt därefter slutade vår lärare Maggie Nath att utbilda i trancemediumskap.

Den sommaren var en omtumlande och för mig otroligt viktig tid, namnet Sol har guidat mig till Indien och Sunyogi Umasankar och nu har Izabelle förgyllt vårt liv.

Vi kände att det var dags att ses igen, så idag möttes vi i min yogastudio för att sammanslutas och se vad som kom till oss.Träffande nog mitt i påsken, som en bunt påskkärringar som navigerat fel till Blåkulla. Sex kvinnor, Connie Lee, Paula, Sonja Gunn, Maritha och jag. Connie Lee åkte från Stockholm och Sonja kände sådan dragning att hon kom ända från Kalmar.

   

Dagen fylldes med en salig och härlig blandning av trancekanaliseringar, trancehealing, energihöjning, access, ljus & färgbehandlingar, trumning och givetvis meditation.

Jag är fylld till längden och bredden. Det känns som min kropp är befriad från gamla blockeringar och jag känner mig lätt som en fjäder i energin. Som en nykläckt (antar att det heter något annat när de föds) fjäril som njuter av våren & livet!

 

 

2 kommentarer till “Blåkulla

 1. Maritha Ylander

  Tack finaste…
  Det är otroligt inspirerande att träffa dig…
  Outstanding att träffa alla själssystrar…
  Full av ny energi går jag mot nya mål…
  Som jag fick till mig…
  Sååå tacksam att få vara en del av helheten…
  Kärlek
  Maritha

 2. Lena Landby

  Åhhhh vad kul att ses igen och i energierna då/nu och en förgylld dag blev det för er <3

  Maggie Nath var en av två medium som fullkomligt gav mig en spark ut i den mediala världen och det blir också för tre år sedan i okt jag mötte denna färgsprakande vackra kvinna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *