Bo i herrgård

Nu är bygget i full gång, eller egentligen inte, än så länge är det bara rivning och förberedelse för det kommande bygget som skett. I helgen flyttar vi till annat boende eftersom bygget är ganska omfattande då vi konverterar värmesystem, golven bryts upp, väggar flyttas och huset byggs ut.

Jag försöker fånga upp positiva tankar och vara tacksam för det som komma skall och känna tacksamhet över boendet vi kommer få under tiden vi väntar. Men tyvärr är jag lite neggo just nu. Oroar mig för flytten i helgen. Gruvar mig för boendet vi skall få, det är en gammal herrgård, gammal och sliten. Men som min vän Elin säger; ”Nu får du bo i en herrgård, var det inte det du önskade?” Och jag påminns än en gång om att jag får det jag ber om!

I kvällens böner ber jag om positiv attityd, att flytten går enkelt och lätt, att livet fortsätter vara gott mot mig och tackar ödmjukast för att jag och mina nära och kära har ett hus att bo i och att vi är friska och lyckliga. Och jag ber Gud om att viska det i mitt öra nästa gång surret av mina negativa tankar tar över!

 

5 kommentarer till “Bo i herrgård

 1. Fia

  Oh, vad ni är goa! Ni ska veta att era ord gett mig energi – ikväll har jag haft världens flyttryck och röjt och packat lätt och smidigt …. det har till och med varit roligt 🙂

  Tack fina vänner!
  Kram Fia

 2. marie

  Å va spännande <3 Jag är säker att du kommer förstå meningen i att du ska vara ifrån ditt hus ett tag.. du ser det kanske inte nu, men en dag kommer du tänka ”Aha” 😉

  Puss o kram

 3. Christina

  Klart det kommer att bli toppen, du ”vet” ju hur härligt det kommer att bli när det är klart, och tänk vad kul för er att bo granne med Vallen, tror vissa fotbollsintresserade i familjen kommer att gilla det! En härlig sommar blir det! Kom ihåg att vända det negativa till positiva tankar – KRAM

 4. inger jakobsson

  Åh, Sofia det kommer att bli en underbar sommar, jag kan se dej svepa runt som ”Vita Frun” genom salarna…=)
  Klart det går bra med både flytt o vistelse, barnen kommer säkert att älska o minnas det hela livet

 5. Gunilla Persson

  Det kommer att bli så bra.
  Tänk när du kliver in i ditt drömhem sen när det är klart.
  Lyckorus! Se det framför dig. Kramar om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *