Boksläpp

Vi firade vårt boksläpp av Antologin Ordstrom med tårta och kaffe. Hela 31 författare i Dalarnas Författarförbund har bidragit till Antologin, själv vågade jag inte vara med helt fullt men jag skrev iaf eftertexten.

 

Efter vårt boksläpp som både blev uppmärksammat av radio och tidning så samlades vi för Dalarnas Författarförbunds årsmöte. Jag känner fortfarande viss osäkerhet kring alla punkter i dessa möten, styrelsemötena börjar jag få kläm på även om jag oftast glömmer ordförandeklubban hemma, men höstmöte och årsmöte gör mig lite vilsen. Så för att vara trygg och lugn hade jag förberett allt redan en månad innan, när jag skickade ut kallelsen så skrev jag redan då klart verksamhetsberättelsen (min första någonsin) och skickade den för kännedom och granskning till styrelsen. Så igår satt jag där förberedd och klar, hade precis delat ut dagordningen och klubbat igång årsmötet då jag fryser till inom mig när jag läser punkten verksamhetsberättelse …. Jisses, den hade jag inte tagit med mig, varken ett eget exemplar eller som det till seden hör för att dela ut till medlemmarna på mötet!

Vår kära sekreterare och vice.ordförande hade givetvis sin kopia med sig, den som jag varit så duktig att göra klart långt innan och skicka ut, och jag fick helt enkelt säga som det var och hålla högläsning ur hennes exemplar. Trots min dundertabbe så kändes det bra, jag satt där lugnt och ankrad och läste, omgiven av massa vänliga kärleksfullt förstående människor.

 

2 kommentarer till “Boksläpp

  1. Fia

    Precis så tänkte jag med, vanliga människor med våra fel och brister. Brister som förhoppningsvis kommer i skymundan i skenet av våra härliga positiva sidor och egenskaper 🙂

  2. Malin

    Minns första styrelsemötet som jag skulle vara med på som påskrivande revisor, fy sjutton vad nervös jag var innan! Mest för att jag inte visste vad man förväntade sig av mig… men jag fick snabbt erfara att som revisor och deltagare på ett styrelsmöte så är man inte så himlans viktig… hehe… Bolaget har viktigare frågor än mina att avhandla, svårt att förstå men jaja… =) Så min lärdom var att dessa möten, styrelsemöten, årsmöten eller what ever är inte så himlans krysstade – vi är ju vanliga människor allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *