Dag 15 & 16

Söndag
Dukade glatt upp Daimtårta till familjen och gäster efter lunchen och själv fick jag aldrig tanken att ta en bit. Jag fortsätter att förvånas (ursäkta om jag tjatar)  och känna glädje att mitt sug inte tar vid – sååå oerhört tacksam.

Jag och Maya gick på bio och vi köpte inte med något godis utan mumsade en stor popcorn istället, Maya är värsta popcorn-monstret och jag valde att äta det en stund som denna.

Stolt över 15 dagar utan socker, godis, bröd och pasta. Måste säga att det lättaste har varit att undvika pasta såklart men det som orsakat sug några gånger den här tiden är brödet, någon gång när jag varit hungrig så har jag känt sug efter kaffe och en macka. Men jag har inte fallit för frestelsen, tack ó lov!

Måndag
Dagens utmaning har inte varit något av det ovan, det har varit bristen på kaffe. Vår kaffemaskin pajade samman igår kväll och dig var jag insnöad hemma och fick klara mig utan … men det gjorde jag inte utan fick hemleverans av Statoilkaffe utav Nogge imorse och vännen Eva på förmiddagen. Till eftermiddan så smsáde jag en annan vän som jobbar i närheten och han hade som tur var lite tid över och en kaffemaskin på jobbet och en stund senare dök han upp med en liten termos  – jipiii!

Jag vill gärna minska ner på kaffet men att tvärsluta helt en dag som denna var jag inte beredd på, samt tror jag min kropp mår bästa av en sakta nedtrappning av det svarta giftet innan och om jag nu väljer att sluta helt.

Det andra gick galant som alla andra dagar – jag känner mig fri!

 

 

2 kommentarer till “Dag 15 & 16

  1. Jennifer

    Heja dig Fia! Jag vet inte vad jag skulle göra utan bröd, jag tokälskar allt vad bröd heter, jag till och med älskar Skogaholmslimpan :). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *