Deeksha på distans

Torsdag 2 maj l kl 21.50-22.00

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla 

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan. 

mail: mail@sofianorgren.se
sms: 070-559 29 50

 

5 kommentarer till “Deeksha på distans

 1. Annelie

  Hej fina Sofia
  Jag tar gärna emot deeksha ikväll
  är nog precis vad jag behöver
  kram Annelie

 2. Eva Olars

  Hej
  Vill gärna va med:-)
  (Jag var med på de 2 senaste yoga passen) tack å kram eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *