Deeksha på distans

Tisdag 23 september 22.10-22.20

Förbered Dig 5-10 min innan genom att sätta Dig skönt tillrätta, Du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om Du önskar ber Du i Ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan, alltså inget Du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i Ditt hjärta.

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 22.10-22.20. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med Dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan.

mail: mail@sofianorgren.se

 

3 kommentarer till “Deeksha på distans

  1. Johanna

    Tack snälla för att jag fick vara med och dela denna värmande känsla av välbehag! Tack❤️

  2. Johanna

    Jag vet att detta är sent att anmäla men jag vill gärna vara med ikväll om det går bra! Kram / Johanna Edman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *