Deeksha på distans

Söndag 15 februari 21.50-22.00

Förbered Dig 5-10 min innan genom att sätta Dig skönt tillrätta, Du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om Du önskar ber Du i Ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan, alltså inget Du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i Ditt hjärta.

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med Dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan.

mail: mail@sofianorgren.se

Här kan du läsa mer om deeksha, eller Oneness Blessing som det också heter.

Namaste Savita
#deekshaeverydamnday

 

8 kommentarer till “Deeksha på distans

  1. marre

    Ååååå, det klart jag vill!!!! Både den 15 och vara med i fb-gruppen! Kram hela dan på alla hjärtansdan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *