Deeksha på distans

Deeksha på distans
Onsdag 20 maj kl 21.00-21.10

Idag arrangeras ”deeksha gatherings” över hela världen, människor samlas och ger/får deeksha från varandra för att fira Oneness day (enhetensdag). Jag har ingen möjlighet att arrangera en deekshakväll ikväll så därför bjuder jag in till deeksha på distans.

Förbered Dig 5-10 min innan genom att sätta Dig skönt tillrätta, Du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om Du önskar ber Du i Ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan, alltså inget Du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i Ditt hjärta.

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.00-21.10. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 20.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med Dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan.

mail: mail@sofianorgren.se

Namaste Savita

 

4 kommentarer till “Deeksha på distans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *