Det är nu det händer

Det är något som har släppt, det kanske bara är inom mig själv men när jag hade Onenessdag igår så tyckte jag mig se det i andra också. En av deltagarna som gått på mina dagar vid andra tillfällen sa; det har skiftat, nu känner jag mig så tillfreds. Och så fick jag sms från en coachingklient som nästan uttryckte detsamma; det går så bra och är så lugnt nu.

Och jag får känslan av att det är nu det händer. Nu! Precis nu skiftar det.

Händelser, saker, beteenden som jag jobbat med eller något jag strävat efter är plötsligt manifesterat eller så har känslan av strävan ersatts av uppfyllelse. Och oavsett vad som verkligen manifesteras, alltså går att ta på och se (på riktigt), så är känslan av fullbordan här. Och den känslan knockar ut allt annat.

Jag brukar meditera varje kväll, och en stund sitter jag också med mina böner och/eller affirmationer. Men de senaste kvällarna tar jag mig inte till känslan av bön eller något jag vill attrahera, utan BAAAM så är jag bara i tacksamhet för det manifesterade. Det uppfyllda.

Känslan är så cool. Jag vill skriva det här för att uppmuntra dig att meditera och själv känna känslan av att det går bra nu. Det är nu det händer. Våga tro det. Våga ta emot det. Det är så här det kan kännas, kanske så här det ska kännas.

Livet är magi. Eller som ett av mina barn sa idag, jag har inte kommit hit (syftade till livet) för att ha tråkigt.

Miracles

 

3 kommentarer till “Det är nu det händer

  1. Mia

    Wow! Ja den där känslan! Den känner jag igen.
    Själv kan jag sällan sätta ord på den, men du kunde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *