Det jag bett om…

Vilken rivstart hösten kommer med, känns som jag sladdar iväg och nästan mister greppet en stund… men jag andas och tar sträcka för sträcka. En sak i taget. Glad att mitt mindfulness-tänk (oftast) ligger i frontline där uppe, var sak har sin tid Sofia… what is the moment asking for?

Den här veckan startar mina yogagrupper igång, jag har fem föreläsningar om stress i arbetslivet till personalen på Psykiatrin i Falun och Säter och till veckoslutet åker jag till Borntorpet för en härlig Yogaretreat med Kundaliniyogaläraren Annki – ljuv som en blomma.

26 oktober har jag bjudit hit min Onenesstrainer-kollega och vän Niklas för att hålla en djupgående Onenessdag med oss, efter helgen kommer jag berätta mer om den dagen – så håll utkik.

Och så toppas allt detta med min egen Yogaretreat och Oneness Awakeningkurs – den här hösten bjuder minsann in till mycket!

Jag har längtat (och bett) efter att jobba mer, och se här kommer jobben. Kom ihåg att Du får det Du ber om. Jag märker det varje dag nu, hur allt som jag ber om kommer till mig. Förra veckan bad jag innerligt och smått desperat om en yogalokal i Borlänge, två dagar senare fick jag tillgång till en. Då bad jag om att få 20 anmälda, just ikväll kom den 20:e anmälan. Nu har jag bett om att fylla lokalen. Efter att ha tagit till mig en bok, som tyvärr inte går att få tag i längre vare sig hos förlag, bokshop’ar, antikvariat osv så begav jag mig till bibblan för att låna om den ännu en gång, och på väg ut därifrån så sände jag ut en önskan om att få ett eget exemplar. Så igår pratade jag med en vän på telefon och nämnde boken… Den står ju i min bokhylla, utbrast hon. Du får den!

Livet är så coolt, jag tror inte vi har en aning om hur stort och coolt det egentligen är. Jag har i perioder smått och trevande utforskat ett av livets mirakler, den andliga lagen – om attraktion, men betänk för en stund att det finns oändligt oändligt mer att utforska och allt har vi inom oss – magin är vi!

Sofia Savita Norgren

 

4 kommentarer till “Det jag bett om…

  1. Ingela

    Visst är det underbart finaste Sofia när pusselbitarna får lite hjälp till att falla på rätt plats. Jag hoppas ni hade det bra i går kväll. KRAM <3

  2. Pia

    Hej Sofia! Är Onenessdagen 26 oktober med din vän Niklas något man (= jag) kan anmäla sig till? Allt gott/ Pia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *