Egentid

Jag har nu varit sommarlovsledig med barnen i 3 veckor och 3 veckor återstår. Jag njuter till fullo av tiden med familjen och känner tacksamhet. Men jag inser också att jag behöver egentid och tid att lyssna inåt. Så idag när vi återvände med tåget från Stockholm stack först Nogge iväg på fotbollsträning och när han kom tillbaks gick jag en skön långpromenad.

Promenaderna är som meditation för mig och jag lyssnar inåt. Jag lyssnar och rösten inom talar. Jag har så kloka råd till mig själv. Jag kommer med insikter och lösningar. Det finns inget mina tankar kan grubbla över som inte mitt hjärta har svaret på eller finner en lösning till. Allt.

Och när jag börjar må dåligt så inser jag oftast att jag slarvat med tiden med mig själv. Min egentid.

Jag vet att jag skrivit om det förut på bloggen, och jag skriver det när jag råkat glömt bort det eller prioriterat bort det, och jag skriver det som en påminnelse till mig själv. Och förhoppningsvis har du full koll på vad som får dig att må så bra som jag gör på mina promenader. Och förhoppningsvis är du klokare än jag och inte prioriterar bort den tiden med dig själv. Men om du gör det ibland, så fick du här en kärleksfull påminnelse!

Ljus och Kärlek

 

Kommentarer till “Egentid

  1. Jennifer

    Tack så mycket för påminnelsen Fia, får så många bra påminnelser från din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *