En vacker kväll

Solnedgång 25 sep

 

Kvällen så vacker, solen på väg ner och färgar hela himlen i ett orangegult sken. Jag har tänt lite ljus och skall sätta mig och njuta i soffan med en kopp kaffe och en fredags Daim. Bara vara och känna lugnet!

Det är något speciellt med fredagkvällar

 

Kommentarer till “En vacker kväll

 1. Elin :-)

  Fantastisk kort på en underbar himmel, Sofia!
  Fantastisk också att tänka på att denna fredagskväll satt jag i badstu’n vid sjön och njöt av denna samma underbara färgsprakande kvällshimmel! Tog sädan en liten simtur i det mycket svala vattnet; -med den underbara himmelen framför mig som värmde mig ända in i djupet av mitt hjärta.
  Det är rätt magisk att tänka på att vi två och troligtvis många, många andra tog till sej detta vackra syn samtidigt!! Så många människor som på detta vis blir länkade till varandra i inre frid & kärlek utan att man är medveten om det! Snacka om vardags-mirakel!

  Tack, Sofia för att du delar med dej av alla dessa gåvar på din blogg!
  Shine on, mi hermana! /Elin 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *