Energiboost

En salig energikick har jag fått och det är nog flera komponenter som bidragit till den, den inflyttade Mandalan, att Yoga fyller mina veckor igen, solboosten från Thailand, kärleksfull pushning från vänner, stöd från Nogge och om jag anstränger mig lite så känner jag doft och hopp om vår.

Energin spritter och jag skriver med full passion på kurser jag vill hålla i vår och kurser jag själv vill gå innan dess. Själv dras jag just nu mot fördjupning i Access Consciousness och skrivande såklart, jag har anmält mig till en skrivarretreat på Sigtuna Stiftelsen i mars.

Och mitt hjärta klappar starkt mot att arrangera en fin Yogaretreat och även en retreat med fokus på att finna sin egen inre visdom, stärka kontakten med ’The Guru within’. Jag skissar vidare på upplägget och söker rätt plats att hålla dessa på. Jag dras såklart mot Stiftsgården i Rättvik men även mot den underbara miljön på Biskops Arnö utanför Bålsta.

Vad ska till för att mina drömmar uppfylls?

 

7 kommentarer till “Energiboost

 1. Lena Karlsson

  Låter jättespännande med retreat med fokus på att finna sin egen inre visdom, ser fram emot mer……

 2. Fia

  Tack för era hejja-rop och föranmälningar… det eldar på mig ännu mer!
  Imorgon ringar jag och kollar logi. Kursen är redan full planering 🙂

  Kram Fia

 3. lena albinsson

  Låter spännande 🙂 jag har varit i Bålsta några ggr så vackert…så bra att du känner att du vill hålla kurser då kan du räkna med mig 🙂 jag är nog för feg för Sigtuna, känner att jag. VILL lära mig och få tips men är rädd att jag måste prestera under press haha kram på dig <3

 4. Ulrika N

  Tro, tillit, allt är omhändertaget ;)… och att vi systrar anmäler oss till dina fantastiska arrangemang <3 Ja e på!! tjoohoo! Längtar till yoga ikväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *