Fake go naturell

Några kanske minns mitt missöde med håret i början av juni. Hur jag lyckades göra en helblondering och sen lila slingor och sen bruna slingor för att sen toppa det med blekta slingor inom loppet av 24 timmar!!!!

Resultatet blev att några hårtufsar brändes av och med det ett löfte till mig själv att go for the naturell hädanefter….

Så i lördags gick jag glatt till Salongen Naturlig Skönhet (miljövänlig frisörsalong) och fick slingor och klippning av underbara Jenny. Jag blev jättenöjd med resultatet!

Hon lyckades rädda upp det som räddas kan och varnade mig starkt för att använda plattång, en gång och resten kan gå av, sa hon. Så naturell som jag numer är rullar jag håret varje morgon på ”mormor-look á like-rullar” och känner mig sååå snygg.

Och så är jag så lycklig att mina nya hårvårdsprodukter från La Cordier har kommit. Svenska ekologiska produkter helt utan kemikalier och parabener. Doftar ljuvligt av blomster och örter. Lycka för doftsinnet och håret!


 

3 kommentarer till “Fake go naturell

  1. Pingback: Stilla tid « Inspire Sofia Norgren

  2. Kia

    härligt! Tänk på att tvätta med ditt gamla shampoo en extra gång om ditt gamla baksam innehåller någon form av silikon, slutar på -cone i innehållsförteckningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *