Familjeliv

Vi njuter av värme och lata dagar vid poolen. Barnen skrattar och leker. En vän från Yogautbildningen och hennes son har kommit till vårt hotell för att vara med oss sina sista dagar innan de far hem till Sverige. Oscar och Maya är så lyckliga av att få leka med stora killen Harry som är 11 år, som precis som Oscar har fotboll som största intresse.

Det är varmt här på Bali, ca 30 grader. Men det är regnperiod och varje dag så gott som så kommer det en skur eller ett störtregn. Det drar oftast förbi snabbt, på en halvtimme eller som längst någon timme. Så antigen är man ständigt klibbig av den fuktiga hettan eller så av regnet. Vattnet i havet och poolen är också varmt, det svalkar inte ens. Jag tycker det är skönt att bara kasta sig i utan att kroppen får sig en chock.

Idag hittade jag en mysig Yogastudio med ekologiskt café och shop. Jag åt en ”nyttig” kladdkaka som var glutenfri och drack vetegräsjuice – mums!

 

2 kommentarer till “Familjeliv

 1. Fia

  Oh, vad roligt med en liten läxa, hon kikar avundsjukt på Oscar som gör sina när hon sitter bredvid och pysslar.

  Det värmer med dina fina inlägg. TusenTack!
  VarmKram från oss alla

 2. Marie Thors-Larsson

  Jag gav Maya en ” liten läxa ” innan hon åkte som jag hoppas du kan hjälpa henne med. Vi vill att hon tänker på hur de lever på Bali som ; vad äter de för mat?, ser de ut som oss ; hudfärg och hårfärg, hur bor de osv. Eftersom vi pratar om hur det är i andra länder, så då passar det perfekt att hon berättar om Bali när hon kommer hem.
  Hälsa Maya och Oscar!
  Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *