Festivalyra

Nu råder det festivalyra i staden, ni som bor här vet precis vad jag talar om. Hela stan livar upp med de 40 000 som besöker Peace & Love, stan sjunger, ljuder och vibrerar av välbehag.

Själv är jag nöjd med att strosa runt och se på alla människor och uppleva stämningen och med tanke på att vi bor okristligt nära scenerna Fantasia och Utoipa så får jag lyssna till väldigt mycket musik oavsett om jag vill eller inte. Ett tag igår var det väldigt skränigt och jag är rädd att det är Wilmer X som jag led av, men senare mot natten lät det bättre och jag kunde faktiskt somna med fönstret öppet.

Nätet ligger ner titt som tätt, så jag kunde inte blogga igårkväll. Men nu (06.30) så misstänker jag att de flesta festivalbesökarna krupit in i sina tält och sover gott och jag kan blogga och svara på mina mail.

Oscar fick följa med sin kusin Sebastian och hans pappa på festivalen igår, lycklig var han när jag och Maya kom för att hämta hem honom vid åtta. Jag frågade om han lyssnat till någon bra musik, nej svarade han.

 

 

 

Kommentarer till “Festivalyra

  1. Christina J

    Jag såg skymten av 2 colla killar som raskt följde sin farbror och pappa på festivalen…härlig kväll vi fick som var där med bra musik mellan varven av öl tält och umgänge!!! Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *