Flöde i gryningen

Var så trött imorse. Ville inte gå upp. Till och med Morris (katten) låg på min rygg och värmde mig gott. Funderade ett tag på om det var ett ”tecken” till mig att ligga kvar…

Samlade kraft genom positiva tankar och masade mig upp. Väl ute på min morgonrunda piggnade jag till av den härliga vintriga vyn. Snön lyste upp både mig och mörkret!

Och huxflux var jag i ett flow igen. Handlingen och berättelsen i min barnbok fylldes på och som tur var hade jag lyssnat på ett gott råd från en vän att ta med mobilen och tala in på Röstmemo – så jag gick där i gryningen med snön knastrande under mina fötter och talade in röstmemo efter röstmemo om idéer och händelser till boken.

Författarlycka

 

Kommentarer till “Flöde i gryningen

  1. Christina

    Härligt gumman, bra att du tog telefonen med dig idag!
    Den är ju din ”bäste” vän….smidigt komihåg, va
    Tror jag ska ut på lunch promenad idag solen skiner ju !
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *