Flow i livet

Minns för några veckor sedan då jag kände mig låg och nere. Föll ner i djupet och grävde en stund. Upplevde sorg, bitterhet, ensamhet och massa annat undangömt. Beslutade mig för att vara i detta och verkligen känna in.

En vän hjälpte mig att ge synvinklar och tolka det jag fick till mig från mitt inre. Det var händelser i nutid som väckte upp gammalt obearbetat från dåtid.

Jag stannade som sagt i känslorna och lät dom svalla över och sen ebba ut. Efteråt tog jag till det mentala och såg på det jag upplevt och vad det väckt för något inom mig. Och så valde jag att acceptera min dåtid och samtidigt förändra mig själv dvs handla annorlunda i nutid.

Jag valde att säga nej till ett sammanhang jag satt mig i och att gå en annan väg – min väg. Det var en tuff tid innan jag vågade säga nej. Många rädslor som gav sig tillkänna. Men jag är så stolt att jag valde att inte lyssna till rädslorna utan istället fullt ut lyssnade till mitt hjärta.

Och förundrad häpnade jag över att så fort jag sa nej och stängde en dörr, så öppnade det sig snabbt som ögat massor av nya!

Denna vecka har jag upplevt världens flow – mitt liv flyter på igen. Min kropp är i flöde och mitt liv är i flöde.

Jag ser det som att vi människor är i en ständig utvecklande process, en ständig transformation och för mig betyder det att jag hela tiden måste välja mina vägar med hjärtat och lyssna till min själ, annars stannar flödet och jag får blockeringar.

Tacksam över att livet flödar

 

Kommentarer till “Flow i livet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *