Flowering life

Kände att höfterna pockade på min uppmärksamhet igår, så jag valde tema ”hips and flow” till kvällens yogapass. Nu blev inte flödet alls som jag tänkt, istället kom det till mig att vi skulle möta höfterna och oss själva i stillhet, närvaro och med andakt. I det stilla öppna upp…

.. inför kontakten med Gud (så som vi uppfattar det gudomliga). Att stilla vår kommunikation med oss själva, andra och Gud och istället lyssna och vara lyhörd till vad kroppen, energin, närvaron, själen, Gud kommunicerar med oss.

Och det är där min passion blommar. Att min yoga, mina meditationer och i viss mån det jag skriver ska få Dig att upp-leva högre närvaro med det Gudomliga inom Dig. Det är min passion med Yogan, livsvalen och livsstilen, att förena själen med kroppen.

flow-ering life

Flower of life

 

2 kommentarer till “Flowering life

 1. Sofia Savita Norgren Inläggsförfattare

  Vad härligt att skatan förde oss samman, skatan är mitt kraftdjur. Den visar mig ofta budskap.
  Hoppas också vi ses någon gång, det blir säkert så… har jag en känsla av.

  Ljus & värme
  Savita

 2. Erika

  Hej!
  Jag kom in på din blogg för ett tag sedan när jag sökte på google eftersom jag sett en envis skata som pockade på min uppmärksamhet. Jag såg då något så vackert du skrivit om skator. Har varit inne och läst dina vackra meddelanden och delar din uppfattning i mycket. Tack! Jag hoppas våra vägar korsas på något vis i framtiden.

  Med ljus hälsning
  Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *