Fördjupning

Nu drar det ihop sig. Efter en lång och skön sommar med mycket vila och reflektion så flödar energin igen. Tacksam!

Fick just besked om att jag kommit in på Distansutbildningen i Kreativt Entreprenörskap på Leksands Folkhögskola – en utbildning som jag läser på plats 1 vecka i månaden. Den hjälper mig att fortsätta utveckla mitt företag och min profil dvs profilen Sofia Norgren. Känner tacksamhet att jag under ett helt år får stöd i att utveckla mitt kreativa företagande!

Samtidigt dras jag mot en utbildning till Yogalärare, har sneglat några månader på deras hemsida och nu börjar det dra ihop sig liksom. Den 23 aug startar utbildningen som är i 3 steg. 10 dagar nu i aug. 10 dagar i januari på Bali och 10 dagar i juni. Mitt hjärta klappar när jag skriver detta. Längtan och glädje känner jag! Jag har prel.bokat en plats och skall bestämma mig på fredag. Min fantastiska make stöttar med sin kärlek och trygghet och jag känner sån tacksamhet över det!

Känns rätt och naturligt att det kommande året skall ägnas åt fördjupning och utbildning – med fokus på mitt inre, yoga,meditation och kreativitet!

Namaste

 

7 kommentarer till “Fördjupning

 1. Fia

  Jag är så oerhört tacksam för ert kärleksfulla stöd – det värmer gott!
  `TusenTack alla`

  Kram Fia

 2. Aurelia Wiklund

  Hallå!
  Gillar ditt tänk där företaget är en del av ditt eget utvecklande! Dessutom stöttning vid din sida är det bara att GO GO GO för det hjärtat vill!
  Stora Kramen till Dig!

 3. eva

  spännande: )- hälsa nogge o barnen och ha en skön dag imorgon:).
  själv är jag f.n kattvakt åt två katter:). en i kvarnsven å…
  å helgen har inte ens börjat!!!

 4. Christina

  Oh gumman – vad har din kära Nogge för val, men sån driftig kvinna vid sin sida… Kör hårt bruden – vi håller på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *