Framgång av tacksamhet

Framgång bör inte komma från en ståndpunkt av tidigare perspektiv på misslyckanden.
Framgång eller åstadkommande bör komma från ett uppvaknande, ett resultat av tacksamhet.

Sri Bhagavan

Jag ber om att få fylla mitt hjärta av tacksamhet till vad livet har gett mig. Tacksamhet till allt jag har blivit utrustad med och fått ta emot längs livsvägen; min personlighet, mina egenskaper, erfarenheter, kunskaper, visdom och förmågor. Läxor och välsignelser. Jag tackar och ber om att få dela just det jag har med världen. Inte för att bli framgångsrik utan för att få Ge tillbaka till Livet allt som jag har fått. Bidra för att jag är tacksam för det jag har att bidra med. För på något magiskt vis är det först när jag ger jag verkligen får… det jag har att Ge.

 

Kommentarer till “Framgång av tacksamhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *