Frihet att välja

Livet är kort och tiden går fort. Jag försöker välja mitt fokus på det som är allra viktigast och det jag allra helst vill göra. Och det är en lång målmedveten väg fram till målet att leva livet såsom jag vill leva. Släppa föreställningen om att jag är offer för yttre omständigheter och istället inse att jag har all frihet att välja hur mitt liv ska se ut och även våga släppa taget om det gamla och välja in det nya.

Jag väljer in mer yoga i mitt liv. Jag väljer att satsa ordentligt på mitt skrivande. Och jag väljer att träda i rollen som Snigelmamman. Jag är inte där helt fullt än. Jag avslutar vissa delar som behöver avslutas. Men jag är på väg. Jag uppfyller små delmål hela tiden. Och till sommaren kommer Snigelmamman ta färdig form, hon växer fram allt mer och i höst är min målsättning att min första bok skall vara färdigskriven.

Och så Sunyogan – den skall få mer utrymme i mitt liv och den vill jag även förmedla vidare framöver…

 

 

Kommentarer till “Frihet att välja

  1. Gunilla Persson

    Det du skriver :”Släppa föreställningen om att jag är offer för yttre omständigheter och istället inse att jag har all frihet att välja hur mitt liv ska se ut och även våga släppa taget om det gamla och välja in det nya”
    är så otroligt sant. Det är så lätt att hamna där i offerfällan och tycka synd om sig själv.
    Men som du skriver…vi har alltid friheten att välja vad vi vill ha i våra liv.
    Kram till dig modiga starka…du väcker och inspirerar i sannhet! Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *