Gåvor från kroppen

Sitter med en kopp kaffe och njuter av stillheten, jag är mitt emellan dagens två Yogapass. De sköna efterdyningarna från lunchpasset är som en smekning i hela kroppen, själen nynnar och hela min kropp är som en trygg famn att vila i.

Min tacksamhet över Yogan finner inga ord. Det väller upp tårar när jag går in i känslan vad yogan ger mig och att jag sen jag lyckan att dela den upplevelsen med andra är ofattbart!

Jag upptäcker mer och mer vad gott livet är och vad mycket fint det finns runt omkring mig hela tiden. Saker jag förr tagit förgivet eller kanske inte stannat upp och reflekterat över. Och med yogan upptäcker jag att det finns så otroligt mycket fint här inom mig också, jag kommer i kontakt med en källa som är full av givande. Min kropp ger mig från insidan. Den ger och ger och ger, den har nog alltid gett. Och nu när jag upptäcker hur mycket den ger blir jag nästan skamsen att jag inte förmått ta emot förut. Men det behöver jag inte vara, Yogan hjälper mig att släppa skuld och skam, yogan hjälper mig att ta emot det min kropp vill ge mig.

Namaste 

3 kommentarer till “Gåvor från kroppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *