Hälsocheck

Kan inte påstå att jag mår alldeles prima just nu i livet. Under flera år har jag jobbat med min personliga inre växt, men denna vår har det verkligen tagit fart. Känns som hela våren har varit en enda lång transformation. Och som tur är har jag ett grundtillstånd med positivt tänkande som stöttar upp mig, jag vet att transformationen/förändringen är nödvändig men det tar minsann på mina krafter.

Känner mig till och från lite urlakad och otroligt trött. Skulle kunna somna på en parkbänk mitt i stan känns det som. Jag tror inte det är många som märker när jag mår dåligt, jag har till synes väldigt mycket energi och nära till skratt och leende, så under många år har jag även fintat mig själv när jag sett mig i spegeln. Men nu funkar inte det nå längre, nu vill jag inte att det ska funka nå längre. Nu vill jag inte längre gå på reservbatterier. Nu vill jag komma i kontakt med den äkta sann energikällan inom mig.

Så transformationen är nödvändig – jag har till och med bett om den.

Idag ringer jag till en kvinna i Norge och får tag på gröna näringsgivande produkter, inget olagligt skall tilläggas, bara massa nyttigheter som min kropp suktar efter. Min kropp har gått över till annan kost. Det började förra veckan när jag bestämde mig för att åka till Indien. Då var det som om kroppen kodade om sig och ville ha annat. Jag äter allt mindre, äter mindre portioner och mer sällan. Jag känner ett flöde i kroppen som det var länge sedan jag kände. Kanske jag aldrig har känt det om jag tänker efter. Så det känns verkligen som kroppen är redo att ta emot ”grönskan” och näringen. Och så tänkte jag att det kan vara bra att ha med lite hälsokostprodukter på resan,  jag äter inte gluten så det kanske blir ett enkelt komplement.

Den här Indienresan betyder så mycket för mig, det känner jag i själen och i kroppen. Mentalt har jag inte riktigt full koll, men det får jag förhoppningsvis efteråt. Det ska bli underbart att få lära sig Sunyoga och lyssna till ”guruns” visdom och det ska bli otroligt skönt att få ta emot solens energi – jag längtar!

 

2 kommentarer till “Hälsocheck

 1. Fia

  Tack för att du läser bloggen Malin.
  Det är ”Levande Föda” produkter från David Sandoval och dom är från USA, men finns ej i Sverige ännu, så då beställer jag från Norge.
  Må så gott
  Kram

 2. Malin Johansson

  hälsokost från Norge..låt mig gissa, shine? Jobbar ju med det själv:) Underbara produkter..men det kanske är annat. KUL att läsa din blogg!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *