Hälsorapport v 11

Måndag

Hade fått rådet från en vän innan jag åkte till Bara Vara att se till att jag hade en dag ledig när jag kom hem. Tack för tipset, Ulrika! Efter en sömnlös natt så kändes det bra att vakna till en tom agenda.

Under helgen hade det landat några beslut och förändringar jag måste göra. Sen gick jag emot dessa beslut i tanken när jag åkte hem, gick emot med lilla hjärnan här uppe som gärna ställer till det för hjärtat. Så under natten hade jag hjärtklappning, svårt att sova och kände oro. Det kan också bero på att jag drack kaffe på söndagkväll, hela kursen på Bara Vara drack jag ju inget, så det var väl en chock för kroppen…

Hur som, bestämde jag mig under min sömnlösa natt att givetvis låta hjärtat bestämma och tog tag i mina förändringar. Dvs sa nej och avbokade projekt som jag gett mig in och nu kände var fel för mig.

Allt släppte så fort jag bestämt mig och kroppen bekräftade mig direkt genom att jag kände frid och tårar rullade ner för min kind.

Njöt resten av dagen. Promenad med Eva, vi snodde ihop en omelette till lunch här hemma och hittade en skål med lördagsgodisrester i skåpet. Förbryllad över hur det kunde finnas godisrester. Men tacksamt smaskade vi på!

Yogaklass på eftermiddagen – lugnt, stilla, härligt, skönt, fridfullt.

Känner mig levande och närvarande i alla celler!!!!!!!

Tisdag

Livet i vardagen gör lite ont, känns som jag är mer skör nu. Och vill verkligen inte bygga upp nå skydd mot livet igen. Behöver bara lära mig ta hand om mig själv och finna sätt att vårda mitt inre. Som tur är har jag mycket verktyg och en stödjande omgivning, så det ska nog gå bra.

Jobbade idag, det gick bra. Hade ett Yogapass också, yogan ger mig så mycket! Avslutade arbetsdagen med att vara på Kommunens Hälsomässa och presentera mig och mitt företag. Där träffade jag många intressanta människor.

Onsdag

Coaching hela dagen. När jag kom till min mottagning så kände jag tacksamhet över hur fridfull och lugn mottagningen är. Där andas jag!

Underbar dag, läs gärna min blogg ”Tacksam” som jag skrev i onsdags.

Torsdag

Jobbade med Falan Galleria hela dagen. Är så tacksam över att jag har möjlighet att jobba med olika saker, coach, konsult, yoga, kurser, retreater, andlighet, bloggen… Jag känner en stor glädje i att vara delaktig i andra människors personliga utveckling, samtidigt som jag märker hur mycket jag älskar marknadsföring, kommunikation och att få vara kreativ. Mixen, friheten och den ständiga transformationen stimulerar mig perfekt.

Hade med mig promenadskorna i bilen, tänkte avsluta dagen med en promenix i Falun. Men jag kände sån glädje i arbetet, så jag jobbade lite till.

Cravings på vitt!!!! Letar vita kläder i alla butiker på lunchen. Vitt Vitt Vitt – och jag som älskar färger annars. Nu vill jag inte ha nå färger alls helst. Vill bara ha vitt. Struntar i att det är mars och att jag ser ut som en student, jag kan inte göra annat än följa mitt hjärta. Hoppas ni ser mig om vi möts på gatan, risk att jag smälter in emot all snö…

Fredag

Tack gode Gud för hur bra jag mår! Jag har vaknat varje morgon vid 05.00 och känt mig utvilad och pigg! Fast trots det så har jag inte tagit en morgonpromenad på hela veckan. För nu lyssnar jag in. Och känslan jag fått denna vecka är att ta det lugnt – så den har jag lyssnat på.

Känner mig så vacker också! Och det har inte med detaljer, smink, kläder eller spegelbild överhuvudtaget att göra – det är en känsla! Jag känner mig vacker, smal, strålande & helt nöjd med mig själv och så har jag känt hela veckan. Kan bara minnas att jag känt sån här tacksamhet över mig själv och min kropp korta stunder förut och nu har jag haft känslan i flera dagar, wow!!!!

Gick en promenad. Åt smaskig god mat på Tzatsiki med familjen. Åt 4 st smågodisar. Avslutade med SinnesroGustjänst.

Lördag

En härlig vårdag! Gick promenad och bloggade, kändes som en prefekt start på dagen!

Lugn familjedag – åkte till Sågmyra och handlade. Tog en tur över Falun hem, ”mysåkte”. Nogge gjorde hemmagjord-glutenfri-PanPizza, SuperGod! Hyrde Alvin & Gänget och satt hela familjen och såg den, mumsade smågodis och chips.

När barnen lagt sig hade jag hyrt Trubbel i Paradiset åt oss, den var så tråkig, jag somnade nästan med en gång på soffan! Men jag tror Nogge tyckte det var bra, då kunde han zappa över till fotboll.

Känner lycka & tacksamhet innan jag somnar in för natten – kan inte tänka mig bättre känsla att avsluta dagen med! Och jag tror att den håller i sig även när jag vaknar…

Söndag

Som fysisk/aktiv hälsodag var detta ingen bra dag. Ingen motion, what so ever. Smågodiset som var kvar sedan gårdagen är numera slut, hm. Daimtårta och annat gott fikabröd åt jag med glupskhet…

Själsligt bra dag, var lugn och harmonisk nästan hela tiden. Rensade bland papper. Rensade barnkläder i förrådet, fyllde hela skuffen och skänkte till mina syskonbarns-barn. Kändes befriande.

Gick igenom min husönskelista med Nogge. Bra samtal med barnen. Skön närvaro i mig själv.

Somnade ännu en kväll lycklig och tacksam!

 

Kommentarer till “Hälsorapport v 11

  1. Lottis

    Fia, det är inspirerande att läsa din blogg! Den ger mig lite hopp och tankar om hur jag önskar leva! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *