Hälsorapport v 15

Måndag

Själslig harmoni – energifylld kropp – mental närvaro /vilken underbar dag!!!

Toppar det med två cykelturer, yoga, jobb och familjen.

Inget godis och bra och jämt intag av måltider.

Tisdag

Själsligt bra dag, yoga, coaching, närvaro, promenad. Yogan var riktigt kraftfull och det kändes som hela salen var fylld med andlighet.

Min aktivitet blev således promenad och yoga.

Ätit bra idag, sushi och omelette. Men när jag hade möte på Kopparhatten föll jag för frestelsen och åt en bit daimtårta. Sen nallade jag 4 godisar ur barnens godisgömma, ajaj mamma!

Onsdag

Ätit lite ”to much” idag, mumsat god lunch, delat på en kebabtallrik med Nogge, smackat i mig en rawfoodbar som egentligen borde fått ersätta någon av de måltider jag ändå åt. Ingen träning.

Mentalt avslutar jag dagen med att känna mig frustrerad och stressad….

… men så slutade inte dagen; Min make öppnade upp sin stora varma famn och jag fick gråta mot hans axel. Han lyssnade utan invändningar (kan beror på att när jag snyftade och grät i hans famn så såg han samtidig på Barcelonamatchen) och efter min uttömning kände jag mig fri, upplyft och harmonisk om somnade tryggt.

Torsdag

Ganska mycket stress och jobb. Kom hem trött och det är ovanligt att jag är trött. Start av ”lingonvecka” också, kanske därav min kväll igår och tröttheten, hehe

Känner mig harmonisk nu på kvällen, lyckades varva ner efter jobbet. Skönt! Känner mig närvarande och lugn just nu.

Ingen motion, har inte haft möjlighet pga familj och jobb. Längtar till helgen, då skall jag vara ute mycket och gå, barnen kan cykla bredvid.

Ätit bra, inget godis. Blev sugen, köpte en halstablettask Emser, men det låtsas jag som att det inte räknas som sötsaker (fast jag vet att det gör det) och dom kan jag inte trycka i mig, bara ta några. Åt en hel ask halstabletter för några år sedan och det blev en rejäl tarmsköljning 😉

Fredag

Utflykt till Rättvik för möte med inspirerande kvinnor. Har en dålig och njutsam vana när jag åker bil, det är att köpa kaffe och nått gott till resan. Denna dag blev det en DubbelNougat och en kaffe både på vägen upp och hem.

Annars var det en bra dag för kroppen, framför allt själsligt men också full med näring. Drack två goda vetegräsdrinkar, åt mycket frukt och smarrig vegetarisk lunch och massor av vatten.

När jag kom hem hade Nogge gjort jättegod hemlagad hamburgare. Drack ett litet glas rödvin. Sen mös vi i soffan med godis, hmm

Lördag

Började dagen med promenad. Hela dagen blev lugn och närvarande med familjen – det var jätteskönt! Mumsade lite väl mycket mat som vanligt en lördag, vanligt för mig, vanor som jag vill ändra… Nåväl, en dubbelnougat idag igen och massa smågodis, urk & usch.

Känner verkligen att jag vill och är redo att förändra mina dåliga vanor. Dags att börja NU!

Söndag

Nu har jag börjat!!! Jipii, äntligen!

Startade upp med en lång och skön promenad! Så skönt att gå tidigt en söndagmorgon – det är så tyst och stilla!

Ätit bra hela dagen. Inget godis trots att det fanns kvar sedan gårdagen.

Gick sen en promenad igen, Maya ville cykla, så vi tog rundan runt Barberget tillsammans. Hon har nyss lärt sig cykla och var så tapper och duktig, trampade muntert på!

Mycket tid i trädgården, krattat och pysslat, skönt att vara ute.

Avslutade med en tripp till Smedjebacken och tog ett aurafoto och konsultation. Perfekt bilväder, solen sken och skogen över Ulfshyttan låg tyst och stilla. Sjöarna glänste och jag stannade till en stund och andades…

 

2 kommentarer till “Hälsorapport v 15

  1. Jennifer

    Hi hi, jag har börjat att tugga en massa tuggummi vilket hjälper mig att släcka sötsuget, men efter att ha tömt en påse på ett par timmar så kan jag ju säga att det också ger en rejäl tarmsköljning :-).

  2. Jennifer

    Så skönt att höra att man inte är ensam om att nalla godis från barnen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *