Hälsosam dag

Haft en underbar dag som jag inledde med YogaRelease. Vi var en liten och trygg grupp om fem stycken som släppte loss och dansade tillsammans. Min kropp kände sådan glädje och lycka att få uttrycka sig i rörelserna – frigöra sig.

Efteråt var jag hem snabbt och fräschade till mig inför Styrelsemötet med Dalarnas Författarförbund. Vi är en liten grupp med stort engagemang och det finns mycket av kreativa idéer att utveckla. Det är en spännande tid, i alla fall för mig.

På eftermiddagen strosade jag och Gunilla på Hälsomässan (flum-mässan) i Säter och mojjade oss. Jag träffade massor av mina vänner och det var så närande att bara vara där. Sista timmen slank vi helt spontant in på en meditation och blev helt Blownaway … Det var en blygsam man som inledde lite kort och sedan bad oss blunda. Det var då han började trumma på sina trummar och sjöng mantran, han trummade intensivare och kraftfullare – 50 minuter senare vaknade vi upp (anlände jorden igen, kändes det mer som) och tittade stumt på varann och bara log. Vi visste knappt om benen skulle bära och funderade om vi vara kapabla att köra hem överhuvudtaget. Vårt leende höll sig fånigt kvar och vi surrade osammanhängande om lyckan vi kände i kroppen. Magiskt!

 

 

Kommentarer till “Hälsosam dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *