Häst och vagn

Maya och jag har våra tisdagar i stallet, när hon tar ridlektioner på Hyttornas Hästgård. Kanske borde kalla det hästlektioner istället då de lär sig väldigt mycket om hur man sköter hästar och idag var det körning på schemat istället för ridning.

Vi åkte dit hela familjen, Oscar ville skjutsa Izabelle i vagnen, men det blev jag och Nogge som fick köra henne, för han lockades upp i hästvagnen och vågade till och med sig på att köra. Efteråt pysslade de glatt med fina Mandamus. Det var en härlig utflykt och det var så roligt för Maya att även Nogge och Oscar fick inblick i hennes aktivitet.

Mammalycka

   

 

3 kommentarer till “Häst och vagn

  1. Lena Landby

    Hästar är kanon! Barnen lär sig respektera dem, de lär sig ansvar och hänsyn och dess skötsel och de kan viska i hästens öra det de inte vill ngn annan ska höra och de är magiska djur som healar med sin närvaro.

    Själv har jag en av två döttrar som ridit sedan 7 års ålder. Ett uppehåll med en enorm längtan gjorde att hon började igen. Hon har tränat galopphästar i England och Frankrike och hon säger att En dag då ska hon köpa häst. Hästarna har lärt henne enormt mycket om sig själv och det är stort <3

    Känner riktigt hur gott det är att klappa mulen och känna doften och värmen från hästen…(sa jag som inte rider alls…men trots att jag blev sparkad till medvetslöshet då jag var fem år nu gillar hästar tack vare dottern).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *