Hästens budskap

Fick ett tydligt budskap imorse när jag var ute och gick. Sanningen var den att jag tvekade att gå ut då det regnade. Men kände intuitivt att jag skulle gå. Och när jag väl traskade iväg kände jag hur skönt det var ute, varmt och behagligt med härligt småregn som silade ner från himlen.

Fortsatte följa min intuition i val av promenad väg. Och när jag precis svängt av till vänster en bit in i byn hörde jag hovar som sprang på asfalten. Emot mig kommer 2 hästar glatt springandes. Dom stannar till vid dikeskanten och betar gräs. Energin var glad och uppsluppen och dom verkade spralliga att vara på fri fot.

Lyckades fånga en utav hästarna och leder in den i en tom hage intill vägen. Den andra hästen sprang glatt undan när jag kom emot den. Så jag lät den vara en stund och gick för att leta efter dess ägare.

Jag knackade på några hus. Till slut öppnade en äldre herre och sa att dom troligtvis hör hemma hos grannen. Knackade på ljudligt och länge hos grannen. Ingen hemma. Såg hagen som dom smitit ut ifrån och log inom mig. Vilka busfrön.

Tänkte att jag får väl leda dom till den rätta hagen själv. Men när jag kom bort till den provisoriska hagen fann jag även den tom. Hästen jag nyss stängt in där hade återigen lyckats smita. Haha! Stod och betade intill med sin busiga kompis.

Snäll som den var lät den sig fångas in igen och jag ledde den hemåt. Den äldre herren hade tagit sig ut till min hjälp. Hittade en grimma till den busiga hästen som sprang runt i friheten. Andades lugnt, sände ut lugn och stillsam energi och gick för att fånga in den.

När vi kom gåendes mot den hagen och den andra hästen gnäggade dom mot varandra – friheten var slut för denna gång, men roligt var det så länge det varade.

Ge dig hän. Inse att du är fri att tänka, känna och göra det du vill och önskar.

Din gåva är total frihet.

Hästar stärker friheten hos dig själv.

Djurens Språk – Solöga

 

2 kommentarer till “Hästens budskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *