Healingkoden

HealingkodenJag läser fortfarande med iver, böcker är till en stor glädje i mitt liv. Mest är det ”andliga”böcker, livsstilsböcker (hälsa, kost) och självhjälpsböcker, jag slukar mycket efter en noggrann gallring – det måste trots allt kännas rätt.

Healingkoden hade gått mig helt förbi tills jag från två olika håll och vid separata tillfällen med några dagars mellanrum fick tipset att läsa den. Jag är lyhörd för vad Livet (Universum, Gud) ger för tecken och kommer något upp 2 gånger eller fler så följer jag oftast budskapet utan det minsta tvivel. 3 gånger är ett tydligt go.. GO!

Jag var främst intresserad av koderna, healingkoderna, men när jag läser boken så faller insikter ner om vilken inre stress jag bär och har burit sedan barnsben. För trots att jag lever ett väldigt stillsamt liv nu mot förr då jag hastade runt i ekorrhjulet så känner jag ändå en gnagande… lätt orolig… inre känsla – som jag igår förstod var påslagen stress. Någonstans i barndomen har knappen stress-ON blivit nertryckt och jag har varken vetat om att den stått och surrat och alltså ej heller förmått stänga av den.

To see is to be free, säger Onenessläran. Och nog känns det som frihet allt när insikter singlar ner – rakt in i djupet av ens väsen. Eller cellminnen som det står om i boken. Det är mina cellminnen som burit den påslagna väl fördolda stressen. Stressen är enligt boken (och dess forskning som den hänvisar till) orsaken (till 90-95 %) till att vi inte lever hälsosamt och alltså balanserat. Stressen slår ut vårt eget självläkande system. Den kväver och blockerar våra vibrationer, slår knut på magin vi bär i våra kroppar och liv.

Jag kände att jag ville nämna boken här då den gett mig en pusselbit som jag precis behövde, så jag stannar vid det… mitt budskap är förmedlat, Du vet, som jag visste, om det var ämnat för Dig. Nu ska jag läsa vidare.

Kärleken är till syvende och sist källan till all hälsa.

Healingkoden
Alexander Loyd

 

8 kommentarer till “Healingkoden

 1. Bengt Persson

  I samband med ett cancerbesked för två år sedan fick jag upp ögon för och läste Healingkoden som träffade mig rakt i hjärtat. Jag målade som en besatt transformationsmålning (min egen metod) och fick guidning från högre väsen hur jag skulle kombinera detta med kunskaperna om cellminnenas betydelse och funktion som boken förmedlade. Resultatet blev en häpnadsväckande effektiv metod att hela cellminnen. Jag kallar metoden cellminnesmålning som du kan läsa om på min hemsida www-eq-painting.com
  Ljus och kärlek
  Bengt

 2. Tobbe

  Jag är inne på min 9e dag i 12 stegs processen. Ibland känner jag värme i fotsulorna, ibland ökad oro och ibland inget alls. Är osäker på Dag6 Peace. Där står att det är den enda av de nio kärnsystemen som själv kan bestämma/skapa själv. Det måste flöda genom hjärtat av kärlek och glädje.

  Har du eller någon annan här någon idé om vad som menas? Ska man hitta en bild där man upplevde denna kärlek, t ex ”Första” riktiga kärleken eller en unik glädjestund eller någon annan idé?

  Med värme
  Tobbe

 3. Tobbe

  Tack för ditt svar Savita

  Vet du någon annan som aktivt utövat koden en tid och som är beredd/tycker det skulle vara intressant att diskutera koden och processen?

  Med värme
  Tobbe

 4. Sofia Savita Norgren Post author

  Hej Tobbe

  Jag ”tänker” inte när jag kodar mer än innan då jag har en intention (eller önskan) att läka något, då ber jag om det. Men när jag väl gör själva koderna försöker jag enbart vara lugn och avslappnad. Skulle tankarna fara iväg alldeles långt så hämtar jag tillbaka mig själv genom att fokusera på intentionen än en gång.

  Jag kan inte påstå att jag känner någon direkt skillnad i kroppen eller knoppen, men jag tror att det kan märkas skillnad efter en viss tid.

  Tyvärr är jag ingen flitig utövare, utan har utövat det sporadiskt. Som jag förstår av boken ger det bättre resultat om det används mer frekvent och regelbundet.

  Största behållningen för mig har varit att läsa boken. Jag tror på att det som vi lider av är stress… som sitter ända in på cellnivå. Och att vi kan läka stress, om vi väl väljer att se det som vi lider av som en obalans. Det tankesättet har jag fått en djupare insikt i och det tror jag på.

  Med värme
  Savita

 5. Tobbe

  Hur tillämpar du koden? Beskriv hur du tänker när du kodar!
  Berätta också vad som händer i kroppen/knoppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *