Hemma igen

Myser runt i Kråkslottet, vårt tillfälliga boende under renoveringstiden och det känns så härligt. Jag upplever Shanti (fred/frid i hjärtat) och är helt närvarande. Tar in varje andetag. Upplever barnen. Livet är gott.

Hela tiden sedan jag kom hem sent igår kväll har jag haft ett leende på läpparna. Barnen var vakna när jag kom hem, men tyvärr var prinsessan sjuk, jag fick äntligen pyssla om henne och vara henne nära. Oscar satt länge länge i min famn och bara njöt, tankade mammakärlek och jag fick fylla upp mig med hans närvaro. Underbart!

Idag firar vi 10-årig bröllopsdag och jag har firat min kära make med blommor och present – den resa vi har gått igenom har verkligen varit både dans på moln och djup smärta. Vi har klarat att växa och utvecklas tillsammans i motvind och medvind, gått tryggt hand i hand och vissa gånger letat efter varandras händer i mörkret.

Vi har klarat det så långt och kärleken har fått starkare rötter än jag kunnat ana, med dessa rötter sträcker vi oss nu mot framtiden, mot solen, mot varandra!

 

 

2 kommentarer till “Hemma igen

  1. Helena

    Önskar er en underbar bröllopsdag och många framtida dagar där ni går hand i hand i medvind! xoxoxoxoxox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *