Hemvändarhelg

Om jag vetat då i april att ombyggnationen skulle ta så här lång tid och att vi skulle få lov att bo i Kråkslottet nästan 6 månader så hade jag med säkerhet inte valt att göra den och istället fortsatt leta hus på Hemnet.

Men med tiden har jag släppt min inre byggstress och kommit till ro här i Kråkslottet, jag har tränat mitt tålamod och min acceptans och det har givit framgång. Det är jag tacksam för. Likaså har jag känt tacksamhet många gånger under den här tiden att vi fått bo här i Utanfors Herrgård, även om det är ett slitet hus med mögellukt och spöke på övervåningen så har det faktiskt känts som hemma.

Så har dagen äntligen kommit då vi tackar en sista gång för gästfriheten och packar vårt bohag och beger oss till vårt rätta hem. Ett gammalt kärt hem som känns som nytt. Det känns nytt, annorlunda och lite ovant. Hela huset andas en fin balans mellan det gamla och det nya. Det pirrar lite i magen, som det brukar göra när en förändring har ägt rum och man inte vet riktigt hur man kommer att passa in….

 

 

3 kommentarer till “Hemvändarhelg

 1. Elin J.

  UNDERBART Sofia!!!!! Så glad jag är för eran del!!!! :-))))
  Vilken fin känsla med allt det nya och fräscha, -energimässigt och känslomässigt, och synmässigt! Njutning, njutning, njutning!!! <3
  Jag önskar er alla underbara stunder, dagar och år tillsammans i erat ny-gamla hem! Kraaaaam… <3

 2. Lena Landby

  Pirret du känner ÄR en finfin känsla längst innerst inne och allt blir som det ska för allt är ju redan exakt så….

  Advent, Jul och ett Gott Nytt År i fina huset…. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *