Hittar hem

Idag har jag gått utbildning i Access Bars och första stegen i Access Foundation och min känsla är att jag hittar hem!

Jag hittar hem i mig själv – jag är redan hemma, men jag lär mig här att inse och använda min fulla medvetenhet och potential. Access sätter ord på känslor och funderingar jag haft hela livet om mig själv. Och jag inser att jag är så mycket större än just mina tankar, känslor och emotioner. Jag är som du, en del av helheten. Och jag inser att jag är det – en del av den gudomliga energin och lär mig verktygen att vara i den gudomliga energin.

Access hjälper mig att bekräfta för mig själv att jag är!

 

Här ger jag Access Bars till Annelie som var kurskamrat med mig. Bars skulle jag beskriva som en healing/massage där vi jobbar med energier genom att hålla fingrarna på olika punkter på kroppen. Dom flesta punkterna på huvudet, men även på händerna och fötterna. Jag tycker det var en otrolig häftig och härlig upplevelse att ge och få Bars!

Kursledaren är Anna Ullenius, jag vet inte hur jag skall kunna beskriva henne. Hon är helt enkelt Access och jag upplever att hon lever och lär genom den sin högre medvetenhet. En sann inspirationskälla som hjälper mig att bli mitt sanna jag. Bli mer av mig.

 

När jag och Elin i juli åkte till Ängsbacka Festivalen såg jag en kvinna som hade en fin stickad tröja med Sjöstjärnor på. Och eftersom jag har Sjöstjärna i min logo bad jag att få fota henne. Hon hette Nina och jag la till och med ut bild på henne på bloggen. Och till min förvåning och glädje är kursen i hennes vackra hus, Nina med Sjöstjärnetröjan är alltså vår vackra och givmilda värdinna för kursen.

Hur coolt är inte det – för mig är det en bekräftelse på hur Universum kan kommunicera!

 

Nina bor gudomligt vackert och jag kan förstå varför Anna valt att förlägga kursen här…

 

Hur kan det bli bättre än så här?

 

5 kommentarer till “Hittar hem

  1. Christina

    Spännande, hoppas vi kan få se lite av acsessen snart – kram på dig! Jag finns i flödet just nu, har haft några härliga dagar… det känns så himla bra! Njuter av mitt just nu med familjen och vädret! Vi måste ses snart KRAM!

  2. kerstin nisula falk

    Vilken härlig resa du gör hela tiden, det är så härligt och kul att få följa dig på bloggen :)! Du är en sann inspiration hela du, tack!! Kram Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *